Onödigt jämnt när Fanna vann igen.

Foto: Kent Lundqvist

Fanna studsade tillbaka med vinst efter snöpliga uddamålsförlusten i förra omgången. Matchen på Fanna IP mot IF VP Uppsala slutade 2-1 (1-0) och tränaren Göran Westerberg var nöjd med lagets moral.

-Det viktigaste var att verkligen kriga för tre poäng ute på planen och det tycker jag vi också gjorde.

Stefan Jansson sköt 1-0 dryga kvarten in på första halvlek och det fanns bud på mer i målväg för hemmalaget under första halvlek. Det var stundtals bombardemang mot gästernas mål och bland annat hade Stefan Jansson två riktigt heta chanser.

-Matchen ska ju vara avgjord i halvtid. Vi skapar otroliga chanser men vi får ju inte in bollen, suckar Göran Westerberg.

Därför kändes det lite snöpligt när VP kvitterade i 52:a minuten. Fanna lät sig dock inte nedslås och startade en ny offensiv med bra fart i spelet. Utdelningen kom också i 63:e minuten genom Rami Abbas som placerade in 2-1 på en retur efter ett rykande avslut från Stefan Jansson. Daniel Kjöraas var sedan nära 3-1 lite senare och Fanna hade ett knappt grepp om händelserna fram till full tid. VP hade dock en träff i utsidan av stolpen minuten före full tid.

-Hade känts tungt om vi tappat poäng i slutskedet igen. Vi får för lite utdelning på våra chanser men det är ju positivt att vi skapar så mycket. Första halvlek var vår bästa i matchen, avslutar Göran Westerberg .

Fanna BK -IF VP Uppsala  2-1 (1-0)

Mål, 1-0 (17) Stefan Jansson, 1-1 (52) Tobias Olsson, 2-1 (63) Rami Abbas.

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar