Omstart för ESK hemma på Enavallen!

Foto: Kent Lundqvist

Tabellettan Enköpings SK spelar omstarten av herrtrean hemma på Enavallen mot tabelljumbon Uppsala-Kurd FK.

– Jag misstänker att dem kommer göra allt i sin makt att få en bra start på andra halvan av säsongen och det gäller att vi har med oss det in i matchen. För vår del måste vi hantera det genom att skruva upp intensiteten, uppträda avslappnat men koncentrerat och investera rätt under matchen. Oavsett hur resultatet ser ut så handlar det om att vara metodiska och inte gripas av övermod eller panik. En sådan här match talar tiden för vårt motstånd, ju längre det står noll-noll riskerar vi bli mer framtunga vilket kommer öppna upp för omställningar, säger ESK-tränaren Martin Andersson.

ESK har nu gjort klart med Viktor Wernersson vilket kommer ge ett lyft och ett energitillskott i truppen.

– Viktor är en mycket bra spelare som har det mesta: snabbhet, spelförståelse, teknik och starkt psyke. En spelare som kan avgöra matcher på egen hand och även göra sin omgivning bättre, säger Martin om sina nya spelare.

Hur ser det ut med befintlig trupp inför hösten?

– Bruno Dal Monte och Mohammed Ibrahim har äntligen smugit igång med fotbollsträning, Gurras (Målvakten Gustaf Persson) knä är fortfarande lite från dag till dag, Jonte (Åhlin) måste vi tyvärr skriva av resterande del av året pga. korsband. Martin Lönnerberg har dragit ut ledbandet i ena foten och där siktar vi på nästkommande match mot Vallentuna. Resterande spelare i truppen är tillgängliga, avslutar ESK-tränaren.

Sagt om motståndet:
Tabelljumbo med endast en seger och fem poäng på kontot.

Nyheter i truppen:
Läs ovan.

Senaste mötet:
14/4 seger för ESK med 2-0(2-0) på bortaplan.
Läs mer om den matchen här >>>

Matchfakta:
ESK vs Uppsala-Kurd FK, Herr div.3, 13:e omgången.
14:00 på Enavallen.

Övriga matcher & tabell >>>

Lämna ett svar