Omstart för Bålsta HC.

Foto: Kent Lundqvist

Hockeytvåans fortsättningsserie drar idag igång och Bålsta HC spelar hemma mot Gimo IF.

BHC får nu spela div.2 fortsättningsserien ihop med: Järfälla HC, Spånga IS, Gimo IF, Värmdö HC, Flemingsbergs IK, Nynäshamns IF, Åker/Strängnäs HC oh startar ikväll hemma mot Gimo IF.

– Viktigt att få en bra start på serien såklart och därmed även i kvällens match. Förberedelserna har varit bra och vi har inte ändrat på något inför omstarten, berättar tränare Lars Billing.

Under grundserien blev det två segrar mot Gimo (5-2,6-1) för BHC, men det är historia nu och den heta frågan är hur BHC hanterat missen av Alltvåan mentalt och hur snabbt man kan släppa den missen.

– Det ska bli kul att börja om på en ny kula och bara blicka framåt! Uppladdningen har vart bra, vi har gjort några bra träningar och snackat mycket om vad vi har framför oss! Jag tror på oss ikväll, om vi går ut med rätt inställning!  Det kommer nog bli en tight serie, men vi har en bra chans och jag tror vi kan slå alla lag om vi bara gör det rätt för oss under en längre tid! Alla är sugna på revansch efter förra veckan och nu får vi en andra chans, så hoppas vi kan ta vara på den, berättar lagkapten – Adrian Sjöqvist

Matchfakta:
Bålsta HC vs Gimo IF, Hockeytvåan fortsätt Östras 1:a omgång.
19:30 Bålsta Ishall.

Senaste resultat Bålsta HC:
3-6 borta mot Spånga IS den 14:e november

Nyheter i truppen:
SkadadeAlexander Tyrefors (Nacke) och Johan Andersson (Ryggen). Sebastian Crystal som fick kliva av för ett skott i huvudet mot Spånga, är med igen.

Sagt om motståndet:
Gimo IF slutade som tabelljumbo i grundserie med endast en seger mot Järfälla HC. Gjorde 35 och släppte in hela 82 mål. Spelaren att hålla rätt på är Otto Larsson som gjort 15p (9+6).
Övriga matcher & tabell >>>

 

Lämna ett svar