Oinspirerat när Syrianska FF föll tungt!

Foto: Kent Lundqvist

Syrianska FF klappade igenom helt hemma mot FC Bälinge City och föll tillslut stort i Herrfemmans näst sista omgång.

Det blev ingen rolig kväll för ett oinspirerat SFF hemma mot ett mer tävlande och påslaget City. Den första halvleken var hemmalagets bästa och det är väl mer eller mindre ett mirakel att man inte är i ledning efter 45 spelade minuter. Istället är det gästernas Joakim Wellbrant som turligt via täck får bollen i mål till 0-1 med halvlekens sista spark.

– Känns som att vi gör en av säsongens bästa halvlek där vi spelar med alla ingredienser och verkligen trycker på men saknar lite skärpa framför mål och istället ligger vi under med 1-0 i halvtid, konstaterar SFF-tränaren Mahmoud ”Salle” Salim.

Den andra halvleken rivstartas av SFF och man skapar en handfull lägen att kvittera, men som sagt den där sista procenten som behövs saknades för att det skulle resultera. Istället kommer 0-2 med knappa timmen spelad, en omställning och Emil Ljungberg kan runda hemmakeepern – Lucas Gidebrant och rulla bollen in i öppet mål.

Exakt där var matchen över. Resterande av tiden blir mindre smickrande för hemmalaget som tillslut får se sig besegrade med 0-5.

– Jag berömde spelarna i halvtid och sa att det här bara var en tillfällighet, nu går vi in och vänder detta. 45 minuter senare förlorar vi med 0-5. Visst hade vi några spelare borta och att jag fick hoppa in en stund. Känns ändå aningen overkligt att matchen slutade 0-5. En av våra spelare sa på väg ut från plan att det kändes fortfarande att vi var på väg och vända matchen. Låter konstigt av honom, men jag förstår honom till 100%. Det var en sån dag helt enkelt, avslutar ”Salle”

Syrianska FF – FC Bälinge City 0-5 (0-1)

Målen: 0-1 (45) Joakim Wellbrant, 0-2 (57) Emil Ljungberg, 0-3 (70) Macharia Ngatia, 0-4 (75) Emil Ljungberg, 0-5 (90) Emil Ljungberg.

Varningar: 0-1
Publik: 15

Lämna ett svar