ÖIF tog inte chansen!

Foto: Kent Lundqvist

Tabelltrean Örsundsbro IF tog inte chansen att hänga på i toppstriden i Herrsexan.

– Det var en rörig dag inför match med flera sena avhopp pga. sjukdom och så får vi Philip Ågren skadad med misstänkt fotfraktur och ambulanstransport i första halvlek, berättar ÖIF-tränaren Göran Westerberg.

Det var dock ett tappert ÖIF som stred i 90 minuter. MIK tog ledningen med knappa halvtimmen spelad, men ÖIF replikerade omgående med att kvittera till 1-1 genom Joakim Jakobsson på en hörna.

Innan halvtidsvilan återtog dock MIK ledningen efter att Mohammed Omar hittat rätt bakom ÖIF målvakten – Andreas Hagman.

I den andra halvleken stred ÖIF på så gott det gick, men det var påtagligt att den där sista orken inte fanns för att på allvar hota om poängen och MIK kunde hålla undan och vinna.

– Vi gör faktiskt en hel del bra idag´, framför allt taktiskt så följer vi det vi har kommit överens om. Men tyvärr så bjuder vi på två enkla mål bakåt och för dagen har vi inte kraften att hota framåt, medger ÖIF-tränaren som summerar:

– Vi gör ett fint mål och att våra unga spelare Neo Palm, Alvin Johansson och Kevin Zenkelt gör det så bra och är det som är mest glädjande. Det som kanske är lite talande för hur sjukdomstillståndet är i truppen är att vår allt-i-allo ”mr Örsa” – Örjan Gustavsson 51 år även fick göra comeback.

Märsta IK 2 – Örsundsbro IF 2-1 (2-1)

Målen: 1-0 (28) Darley Nseke Tsikandi, 1-1 (30) Joakim Jakobsson, 2-1 (36) Mohamed Omar.

Varningar: 1-2
Publik: 45

Lämna ett svar