ÖIF tappar mark!

Foto: Kent Lundqvist

Segersviten bruten – Serieledande Örsundsbro IF fick inkassera säsongens första förlust hemma på Åvallen mot tabelltrean ISUN i Herrsexan.

– Nu kom första torsken och tyvärr så beror det på att vi inte får till helheten. Defensivt så släpper vi inte till mycket men offensivt så är det en hel del som inte stämmer idag.

Det skulle bli en händelsefattig och mållös första halvlek.

– Vi blir alldeles för trubbiga då vi envisas med att spela alldeles för mycket långt utan att ha tydliga lägen. 0-0 i halvtid och jag tror vi ska höja oss i andra men vi får aldrig i högsta växeln.

Det är istället gästande ISUN som 9 minuter in i andra halvlek som tar kommandot med att göra 0-1 genom Patrick Konde. Hemmalaget jagade sedan en kvittering, men det var inte kvällen för ÖIF.

– Vi har lägen sista kvarten men missar ett par ypperliga chanser mitt i boxen och deras målvakt gör det bra. Surt att avsluta våren med torsk.

Hur vill du summera våren som serieledare?

– Våren som helhet får vi vara nöjda med och det som känns bra är att det finns mer att plocka ut spelmässigt av laget i höst, 19 av 24 i truppen spelade div 7 fotboll förra året, avslutar ÖIF-tränaren.

Örsundsbro IF – ISUN 0-1 (0-0)

Mål, 0-1 (54) Patrick Konde.

Varningar: 1-1
Publik: 60

Spelarbetyg ÖIF:

Lämna ett svar