ÖIF tappade poäng!

Foto: Kent Lundqvist

Serieledande Örsundsbro IF gjorde fyra mål borta mot Knivsta IK i Herrsexan men fick bara med sig 1poäng.

– Vi får vara nöjda med en pinne men det är lite surt med tanke på att vi gör fyra mål och det ska normalt räcka till seger, medger ÖIF-tränaren Göran Westerberg.

ÖIF rivstartar matchen och får även utdelning redan i minut 9:e då David Kästel nickar in en hörna. Jonas Hagman gör 0-2 i minut 12 och ÖIF fortsätter att göra det bra. Med knappa 20 minuter spelat så bjuder ÖIF in Knivsta i matchen genom att agera väldigt passivt i försvarsspelet. Det kom att kosta också för när lagen gick till halvtidsvila var hemmalaget i ledning med 3-2.

– Vi vaskar om en hel del i laget i paus för att få grabbarna att vakna och vi svarar bra på det och skapar en hel del framåt.

Det tar dock till dryga timmen spelad innan Robert Ahlström kvitterar till 3-3. Det normalt sett stabila defensiva spelet hos ÖIF är tydligen fortfarande på semester. ÖIF bjuder även på 4-3 målet när det är 20 minuter kvar att spela av matchen.

– När Robban trycker in 4-4 i 84:e så visar grabbarna att vi inte viker ner oss och krigar på även när prestationen hackar, det är de positiva att ta med sig och att vi gör fyra mål framåt såklart, avslutar ÖIF-tränaren.

Knivsta IK – Örsundsbro IF 4-4 (3-2)

Målskyttar ÖIF: Robert Ahlström 2, David Kästel, Casper Hjärtkvist

Varningar: 5-1
Publik: 150

Lämna ett svar