Odisciplinerat och dålig skärpa fällde Syrianska!

Foto: Kent Lundqvist

Nykomlingen i herrfemman Syrianska FF fällde sig själv med en svag disciplin och skärpa i premiären borta mot Skuttunge SK.

SFF startade premiärmatchen väldigt starkt under den första kvarten, men sedan chockade hemmalaget med att ur ingenting göra 1-0 genom Martin Hammarsten i den 16:e minuten. Efter det målet så spelar SFF dåligt, ängsligt och blev så passiva att SSK kunde göra både 2-0 genom Sebastian Öhman och 3-0 genom Carl Andersson, som står sig halvleken ut.

– Alla mål dem gör är pga. individuella misstag från våra spelare. Vi pratade i halvtid om att vi måste ändra på vårt spel, spela lite rakare, vara mera aggressiva, berättar tränare Mahmoud ”Salle” Salim.

Sagt och gjort, SFF äger hela andra halvlek och trycker på hårt, men kommer tyvärr inte närmare än 1-3 genom spelande tränaren Alexander Alan som gjorde 45 minuter i matchen.

– En eloge till Skuttunge som försvarar sig väldigt bra. Det här tar vi lärdom av. Den här matchen speglar egentligen skillnaden mellan div.5 och div.6. Hur stor skillnaden blir när man går ut på plan och inte är 100 % skärpt & disciplinerad. Bra att vi haft en premiärmatch mot just en sådan här motståndare. Vi kommer att jobba med det här för att förstå vad som krävs i div.5. Vi ska komma bättre förbereda till nästa match, avslutar ”Salle”

Skuttunge SK – Syrianska FF 3-1 (3-0)

Målen: 1-0 (16) Martin Hammarsten, 2-0 (28) Sebastian Öhman, 3-0 (40) Carl Andersson, 3-1 (68) Alexander Alan.

Övriga resultat & tabell >>>

 

 

Lämna ett svar