Nytt tungt spelartapp för FBK!

Nu står det klart att FBK tappar Malin Broberg. Foto: Kent Lundqvist

Malin Broberg väljer att lämna Fanna BK, men vart hon spelar säsongen 2018 är dock inte helt klart ännu.

Som det ser ut så blir det div.1 spel med ett Stockholms lag, bekräftar Malin.

Varför tar du beslutet att lämna FBK?

Jag valde att lämna FBK pga. avståndet kombination med jobbet. Jag kunde inte träna alla dagar i veckan och sånt är så viktigt för laget men också ens egen utveckling. När jag såg hur bra det gick denna säsong så kände jag att jag kan bli en ännu bättre spelare om jag är i en förening som har de musklerna samt tankesättet i sin fotboll/förening och där tiden finns när det gäller träningsnärvaro. Det kommer ge mig en utmaning som kommer göra mig bättre för varje träning och dag som går. Plus att jag enkelt kan kombinera jobb och fotboll eftersom det är på hemmaplan med närmre avstånd.

Malin lämnar ett lag hon trivts med och tackar.

– Jag tackar Fanna ödmjukt och önskar dem all lycka 2018, tjejerna vet vad dem går för. Finns viljan så är allt möjligt, avslutar Malin.

 

 

 

Lämna ett svar