Nytt lag i Grillby!

Kommande innebandysäsong kommer vi få avnjuta en ny klubb i trakten – IBF Grillby.

Denna säsong så drar innebandyn igång igen i Grillby med ett nytt seniorlag som ser spännande ut – IBF Grillby.

– Verksamheten är uppbyggd under en längre tid, det blev klart innan förra säsongen tog slut att vi skulle starta ett nytt lag till kommande säsong, berättar Joacim Svensson.

Hur har det utvecklats?

– Det ser väldigt ljust ut då vi har många personer som brinner för laget och ett väldigt stort antal sponsorer som har gått in och hjälpt oss redan från början så att vi ska kunna ha rätt förutsättningar från start och fokusera på våra sportsliga mål.

Inför kommande säsong så ser det ut att kunna bli spännande med några roliga derby i serien mot Södra Trögds IK och Örsundsbro IF. Vad har ni satt upp för mål?

– Målet vi har kommande säsong är att vinna serien. Vi har tränat ett par gånger i veckan sen förra säsongen tog slut och vi spelade DM i Uppsala förra helgen och spelet såg väldigt lovande ut. Nu har vi ett antal träningsmatcher kvar innan säsongen drar igång, bland annat mot Lokomotiv Grillby ikväll 19:00 i Nordiahallen.

Hur ser truppen ut idag?

– Truppen består just nu av 16st utespelare och 3st målvakter. Vi har kunnat spela våra träningsmatcher hittills på tre kedjor och det tycker jag att vi ska vara nöjda över då det är första säsongen. Vi är flera spelare som tidigare har spelat i Nordia innan det lades ner, därav valde vi att starta upp i Grillby igen men IBF Grillby har inga andra kopplingar än så till Nordia. Förra säsongen spelade många av oss i Enköpings IBK, Örsundsbro IF och Fjärdhundra SK, avslutar Svensson.

Herrsexan >>>

Lämna ett svar