Nybygget spelar hemma!

Foto: Kent Lundqvist

Nybygget Fanna BK tar idag emot Knivsta IK i damernas Upplandscup hemma på Korsängen.

FBK som under de senaste säsongerna tappat hela 16 spelare bygger nytt med nygamla tränaren Lennart ”Ramen” Ramstedt vid rodret.

– Ja, vi har det som slogan i år ”Nybygget” då vi återigen tappat tunga namn inför kommande säsong, konstaterar ”Ramen”.

Det blev inte riktigt som man tänkt sig i FBK då man rekryterade en ny tränare i Martin Andersson som ganska omgående lämnade sitt uppdrag.

– Det blev olyckligt och jag som egentligen skulle lägga av tackade ja till att hjälpa Martin, men sedan blev det som det blev och jag är nu ansvarig för hela verksamheten runt damlagen, berättar ”Ramen”

Hur ser det ut med truppen idag?

– Vi har ”som sagt” tappat flertalet tunga namn till kommande säsong, men har på pappret 30 spelare att tillgå. Det är dock många som fortfarande inte varit med då dem spelat andra sporter som handboll och innebandy. Jag räknar med att dem nu skall ansluta. Det är dock mycket ungt och vi siktar på ett nybygge, säger ”Ramen”

Ni spelar hemma mot Knivsta i Upplandscupen idag, vad vill du se idag?

– Vi kommer ställa upp med ett ungt och oprövat lag och jag vill se ett tålamod i spelet med boll där vi inte skall stressa fram besluten och så vill jag se att vi kan håla ihop laget över 90 minuter, avslutar ”Ramen”

Fanna BK – Knivsta IK 16:00 på Korsängen

Övriga matcher & tabell >>>

 

Lämna ett svar