Nya dalkullor på schemat!

Foto: Kent Lundqvist

Damerna i Enköpings åker idag till dalarna för att spela sjätte omgången i div.1 mot IBF Falun U.

Det kommer bli en riktigt tuff match i Falun där vi ska ta poäng, känns som man har lite press att vi är i poängbehov och det kanske är en bra sak, berättar Louise Andersson

Hur går tankarna inför dagens uppgift och hur har ni jobbat i veckan?

Jo men tankarna inför imorgon är bra tycker jag. Vi har haft mycket folk på träningarna och haft ett nytt annorlunda upplägg. Vi har kört mycket fart övningar för att rulla bollen snabbare och komma till mer avslut. Tränat på powerplay och hoppas att få mer utdelning i det spelet.

I förra omgången föll EIBK i en trist föreställning hemma i S:t Ilianshallen mot dalkullorna från Hedemora.

Skillnaden denna match mot förra matchen mot Hedemora ska absolut vara inställningen och viljan. Vi måste våga lägga in den mer på mål och inte vara för rädda att släppa in mål bakåt.

Hur ser det ut i truppen?

Vi kommer åka med fullt lag till matchen förutom Sissel Wickström som är borta, Emma Carlsson är skadefri och kan förhoppningsvis spela hela matchen. Sedan kommer Sanna Jensen vara med och spela sin första D1 match så det är riktigt roligt!

Vad tror du på för matchbild och vilka tar med sig tre poäng?

Jag tror det kommer bli en match med mycket fart och vara väldigt jämnt, förhoppningsvis trycket vi in lite fler kassar än matcherna innan och åker hem med tre poäng, avslutar Louise.

IBF Falun U – Enköpings IBK 17:45 i Lugnet A-hall

Övriga matcher & tabell >>

Lämna ett svar