Ny viktig poängmatch för ESK Hockey.

Foto: Kent Lundqvist

Allettan: ESK Hockey spelar idag en ny viktig poängmatch då man tar emot Hudiksvalls HC hemma i Bahcohallen.

Senast ESK drabbade samman med HHC vann laget en riktig moralseger på bortais i den andra omgången av Allettan. Efter underläge 0-2 med dryga 20 minuter kvar att spela lyckades ESK komma tillbaka och vinna på övertid där Oliver Horrsell blev stor matchvinnare när han krutade in det avgörande 2-3 målet.

Se höjdpunkter från den matchen här >>>

Dags för returmöte i Enköping och Bahcohallen där båda lagen har ett stort poängbehov om man vill vara med i kampen om en plats bland de sex lag som är direktkvalificerade för Hockeyettans slutspel. Just nu är båda lagen bland de sex där HHC har 14p och ESK har 13p, men gästerna har en match mer spelad.

– De tre tidigare mötena mot Hudiksvall denna säsong har varit täta matcher där vi har vunnit två men tagit poäng i samtliga. Det kommer säkert bli ett liknande scenario även idag. De är skickliga i Powerplay så vi behöver hålla oss borta från utvisningsbåset. Vi behöver också fortsätta med vårt stabila defensiva spel. Vi kommer också behöva vara effektiva och sätta de chanser vi får. Lyckas vi med detta så har vi goda möjligheter att ta hem segern idag, säger ESK-tränaren Patrik Fagerlund.

Trupp Nytt:
Filiph Åström spelar inte idag pga av skada. Elias Lindskog kommer in i laget istället. Annars inga ändringar.Match:
ESK Hockey vs Hudiksvalls HC 16:00 i Bahcohallen.
Se matchen här >>>

Lämna ett svar