Ny viktig poängmatch!

Foto: Kent Lundqvist

ESK Hockey spelar ikväll en ny viktig poängmatch i ATG Hockeyettan hemma mot Segeltorps IF och man lånar hem Wilmer Lindblad från Vita Hästen.

ATG Hockeyettan blir man inte klok på då lagen ser ut att slå varandra. Ikväll tar ESK emot Segeltorp som även dom kommer med en trepoängare i ryggsäcken från förra omgången.

– Det kommer bli en match, återigen, med högt tempo så det gäller att vi är noggranna med puck runt linjerna och spelet i egen zon. Anfallsmässigt vill vi fortsätta med hårt tryck mot mål och på så sätt raka in några puckar, berättar ESK-coachen Johan Jonsson.

Vad kommer krävas för seger?

– Vi kommer att behöva tävla vårt yttersta för att ge oss själva möjligheten till 3 poäng.

Det är lite osäkert hur ESK kommer ställa sitt lag ikväll hemma mot Segeltorp, men helt klart är att Wilmer Lindblad återansluter i laget som lån från Allsvenska Vita Hästen.

– Slutgiltiga beslutet hur vi formerar laget tar vi under dagen då vi har några frågetecken. Kul att vi fick chansen att låna in Wilmer som gjorde det bra hos oss ifjol och har stor potential. Bra karaktär och kille, ska bli kul att se honom i match igen, avslutar Jonsson.

Sagt om motståndet:
Lite av ett jo-jo gäng så här långt. Presterar högt och lågt, men senast så svarade laget för en imponerande insats och hemmavann mot Huddinge.

Ändringar i laget:
Läs ovan.

Match: ESK Hockey vs Segeltorp 19:00 i Bahcohallen .

Tabell & resultat ATG Hockeyettan >>>

Lämna ett svar