Ny uppgift väntar Bålsta HC!

Foto: Kent Lundqvist

Bålsta HC ställs idag inför en ny uppgift i form av Älta IF i Hockeytrean.

BHC som tagit två segrar på fyra omgångar behöver vinna ikväll hemma mot ÄIF om man vill hänga på i toppen av Hockeytrean. ÄIF är dock ett motstånd som BHC inte stött på ännu och det vankas en oviss utgång.

– Som sagt tidigare har jag inge större koll på Älta heller, de kom femma i sin serie, det är väl det enda. Vi har nu fått tillbaka spelare från skador osv… så vi måste komma tillbaka till våra grunder med passningar och avslut, säger BHC-tränaren Micke Trång.

Vad vill du se i spelet och hur ser det ut i övrigt med truppen?

– Styrspelet vet vi att det fungerar, så det ska bli kul med match igen nu med fullt lag. Kul att Dennis är tillbaka och går in med Tim Ljungberg Kenttämaa och Filip Ljung, avslutar Trång.

Sagt om motståndet:
Missade Alltrean med minsta möjliga marginal. Är tighta defensivt och släppte bara 45 mål i grundserien och hyggligt effektiva offensivt med 67 (4,8 i snitt) gjorda på 14 omgångar. Ingen sticker ut i poänggörandet vilket vittnar om ett kollektivt spelande lag. Har bara spelat 1 match så här långt i serien och då kryssade man mot topplaget Waxholm, men fick se sig besegrade (3-4) på övertid.

Matchfakta:
BHC vs ÄIF, Hockeytrean, Omg:5.
20:00 i Bålsta Ishall.

Övriga matcher >>> 

Lämna ett svar