Ny tuff uppgift för EIBK dam!

Foto: Kent Lundqvist

Enköpings IBK står inför en tuff uppgift idag då laget åker för att spela borta mot tabellsexan Hagunda IF.

Veckan har varit bra, har haft tre stycken innebandyträningar och har haft bra fart på dem. Viktig match idag och våra tränare har bra koll på hur Hagunda vill spela för att ta poäng. Vi spelar väldigt lika båda lagen och vet därför varandras styrkor och svagheter, det kommer bli en riktigt tuff match där viljan och det fysiska spelet kommer avgöra, menar Louise Andersson.

I senaste mötet med HIF blev det en sur uddamålsförlust, hur går tankarna?

Senast vi mötte Hagunda på hemmaplan så vart det en uddamålsförlust, riktigt segt och vi är alla i laget revansch-sugna. Vi har tränat på att möta deras försvar och försöka ta oss igenom deras höga press. Precis som med Hedemora är det alltid jämna matcher mellan oss och det är alltid något mål som skiljer i resultatet. Hoppas på en riktigt bra match med mycket spel och många tuffa närkamper, avslutar Louise.

Matchfakta:
Hagunda IF vs Enköpings IBK, Dam div.1 19:e omgången.
13:30 i IFU Arena A.

Senaste resultat EIBK vs Hagunda IF:
3-4 (1-1,2-1,0-2) förlust hemma, 11:e november.
Läs mer om matchen >>>

Nyheter i truppen:
Till matchen är laget fortfarande oklart. Just nu är EIBK 10 spelare som är klara, Keli Franks och Sara Adan Afrax jobbar, Sanna Jensen är borta, Caroline Norrström är skadad och ett frågetecken på Elin Wizén. Känns som en tunn trupp som åker. Men oavsett lag så kommer EIBK göra en match av det hela och ingen kommer vika ner sig.

Sagt om motståndet:
Hagunda är tabellsexa med 30p. Svajar dock betänkligt i sina prestationer, senast var det vinst med 6-1 mot Sundborns GOIF och omgången innan förlust mot IBF Falun med 2-3. Att se upp med: Paulina Löf som gjort 24p (16-8).


Övriga matcher & tabell >>>

 

Lämna ett svar