Ny säsong i Hockeyfyran väntar för HC Liljan!

Foto: Kent Lundqvist

HC Liljan spelar i Hockeyfyran kommande säsong som startar imorgon lördag och det ser ut att kunna bli en tuff säsong.

HC Liljan kommer till en ny säsong med en ny ledarstab som har en liten men skaplig trupp att jobba med denna säsong.

– Vi har gjort en hel del förändringar i ledarstaben då två ”gamla spelare” Pontus Lindström och Emil Andersson som lagt skridskorna på hyllan efter att ha fått för många hjärnskakningar ska hjälpa mig på tränarsidan. Och sen sköter Joakim Nordberg fortfarande materialbiten helt fantastiskt, berättar Liljan-tränaren Alexander Sjögren.

Hur ser det ut i truppen?

– Vi har haft en tuff försäsong då spelare som sagt ska lira denna säsong har hoppat av… (av olika skäl) Om jag inte räknat fel är det 5st. Vi har fått in några nya spelare i truppen Rasmus Carlsson, Filip Persson (spelat i liljan förut), Calle Carlsson (gjorde en match förra året), Niklas Thorell, Jonas Johansson samt Anton Persson. Målvaktssidan denna säsong har vi Pelle Olofsson och Daniel brannebo, berättar Sjögren.

Hur har förberedelserna varit annars och vad tror ni om kommande säsong?

– Vi har varit få spelare på träningarna men killarna som varit där har gnuggat på riktigt bra. Tankarna jag/vi har inför denna säsong är framförallt att försöka ta oss till Allfyran och sedan efter jul så sätter vi nytt mål vilket ska bli spännande att följa. Lagen i våran serie har jag inte ett dugg bra koll på så det kommer att bli nya utmaningar och jag kommer att ställa höga krav på spelarna, avslutar Liljan-tränaren.

Liljan startar säsongen imorgon lördag 13:45 hemma i Bahcohallen med match mot IFK Mariehamn.

Spelare som slutat/uppehåll:
Jacob Johansson, Mathias Bärgård, Johan Hedengren, Viktor Eriksson, Emil Eriksson, Jonathan Johansson, Anton Virtanen, Thom Wendelius (körtelfeber), Felix Wahlman (testspel i Bålsta), Sebastian Andersson, Petter Eriksson, Viktor blom

Herrfyran >>>

Lämna ett svar