Nordia jagade hem ett bra kryss!

Foto: Kent Lundqvist

IK Nordia såg långe ut att gå mot en förlust borta mot Loke IBK U som för dagen var rejält förstärkta, men en grymt bra sista period räddade hem en bra poäng med mersmak.

– Ja U-lag borta är tråkigt, det är inte helt roligt när motståndarlaget har en som spelade i superligan får 2 år sen med sig från A-laget, menar tränare Johan Lindh.

Det var också hemmalaget som var i förarsätet mest hela tiden bortsett från att Nordia tar ledningen med 1-0 genom Jouni Widberg i den tredje matchminuten. När första perioden är slut leder Loke med 4-3 där Nordia kommit igen starkt efter ett 1-3 underläge.

I mellanakten gör hemmalaget 3-1 på Nordia och det är hela 7-4 inför den tredje och avslutande perioden. Nordia reser sig igen och med tre mål mot noll ser man till att få med sig 7-7 med mersmak från matchen.

– Vi gör en bra match för att vara en vardagsmatch, framåt har vi bra fart och skapar mycket. Bakåt är vi också ganska bra, men gör vi ett halvt misstag så gör dem mål. Men starkt att komma tillbaka 2 gånger från 3 måls underläge. Så ett godkänt resultat trots att vi var bättre laget, summerar Johan.

Annons

Loke IBK U – IK Nordia 7-7 (4-3, 3-1, 0-3)

Målskyttar IKN: Joacim Svensson 3, Jouni Widberg 2, Joakim Redlund, Fredrik Hellén.

Resultat & tabell >>>

Lämna ett svar