Nordenberg kliver av!

Foto: Kent Lundqvist

Familj, småbarn och heltidsjobb måste gå först… Christian Nordenberg lämnar sitt uppdrag som sportchef och försäljningschef i ESK Hockey.

Efter två intensiva säsonger väljer nu Nordenberg att lämna över jobbet som sportchef i ESK Hockey till Alexander Edstein.

– Det har varit 2 säsonger av olika skepnad. En där vi tog oss till AllEttan och en där vi slogs för existensen i ATG HockeyEttan. Jag har lärt mig otroligt mycket under resans gång och det har varit viktiga erfarenheter att bära med sig för framtiden. Jag har också hunnit med att göra färdigt min ETU-licens inom Svenska Ishockeyförbundet, berättar Nordenberg.

Resa tog slut i föreningen den sista mars och det med blandade känslor.

– Det är såklart med blandade känslor men familj, småbarn och heltidsjobb måste gå först. Därav valde jag att utnyttja min klausul och säga upp mig från rollen som Sport- och Försäljningschef.

Hur ser du på uppdraget du nu lämnar?

– Det är tufft att driva en förening och det behövs många krafter för att få hjulet att rulla, både internt och externt från näringslivet. ATG HockeyEttan idag är en liga där fler och fler föreningar heltidsanställer personal. I det närmaste kommer det vara nödvändigt även för ESK och då behövs bra samarbetspartners, menar Nordenberg som avslutningsvis tackar för sig:

– Jag vill rikta ett stort Tack till alla spelare och ledare i ESK Hockey från Hockeyskolan upp till ordförande. Ni gör ett kanonjobb varje dag. Jag vill också passa på att tacka alla härliga samarbetspartners som jag fått äran att träffa och samarbeta med under min tid i ESK. Det är en intressant resa ESK har på börjat och jag önskar klubben Stort Lycka Till!

Lämna ett svar