Mogen & lojal i spelet!

Foto: ESK

ESK Hockey fortsätter att klargöra en slagkraftig trupp för kommande spel i Hockeyettan och nu har man gjort klart med Mattias Johansson!

– Jättekul att vi kunde ro det i hamn. Vi har varit ute efter en lite mer erfaren spelare men som fortfarande har drivet och vi har följt ”Matte” en längre tid. Han har en bra bakgrund och är mogen och lojal i spelet. Vi tror att ”Matte” ska passa bra in i vår grupp och vi vill att han ska vara med och leda laget. Blir intressant att se hans utveckling, säger tränare Robert Kimby.

Mattias är en spelare med Allsvensk rutin. Han har gjort närmare 200 matcher med Almtuna IS! Vad var det som fällde avgörande att det blev ESK?

– Det som lockar främst är tränarnas syn på hur verksamheten ska bedrivas. Framförallt med hög intensitet och kvalitet på träning, som jag tycker är enormt viktigt om man vill någonstans. Men också chansen att ta en stor roll i en ung och hungrig grupp som vill framåt, berättar Mattias.

Vad har du för förväntningar på säsongen?

– Jag tror det kommer bli en kul säsong och jag har som mål att utvecklas många steg både på isen och på det personliga planet. Det är svårt att sia om resultat, men jag tror vi har en bra chans på allettan om vi får våra bitar på plats i tid, avslutar Mattias.

Lämna ett svar