”Mitt snyggaste mål på seniornivå”

Danilo Al-Saed. Bild: SIF

Fotboll: Danilo Al-Saed imponerade i sista omgången av gruppspelet i Svenska Cupen.

Håbo FF fostrade Danilo fick chansen och tog den med sin nya klubb Sandviken när den sista omgången i Svenska Cupen spelades borta mot Superettanlaget GIF Sundsvall. Det blev seger med 3-2 och en nöjd Danilo gjorde 1 mål och 1 assist!

– Jag spelade knappa 80 minuter ungefär, minns inte exakta siffran,  men runt där. Jag upplevde matchen först och främst rolig. Roligt att få möta ett motstånd som spelar i Superettan. Sen så tycker jag att vi gör en fantastisk match.

Varför vinner ni?

– Vi utnyttjar deras svagheter, vi kontrade mycket och gjorde dem sårbara. När vi lät dom få mycket tid med bollen var de riktigt bra, då blev det farligt. Sen så var vi fantastiskt duktiga både anfallsmässigt och försvarsmässigt.

Danilo svarade för ett av sina klassiska ryck när han svarade för assisten.

– Min assist var rätt fin, fick äntligen utmana rättvänd och det är då jag är som farligast, hade dock lite tur med passningen, men förarbetet var snyggt.

Målet var högoktanigt och påvisar att Danilo tagit nästa steg i sin utveckling som spelare på en hög nivå.

– Mitt mål är kanske det snyggaste jag gjort iallafall på seniornivå. Det betyder väldigt mycket för mig eftersom det var första målet i Sandviken. Fick en bra passning av vår duktiga mittfältare Andre Jernberg sen avlossade jag utanför straffområdet. De som känner mig vet att jag inte brukar göra sånt, så fick lite roliga kommentarer av kompisarna där hemma, avslutar Danilo.

Se Danilos mål och assist på extern-länk >>>

 

Lämna ett svar