Missad cut av Sagström!

Foto: Privat

Madelene Sagström fick en bra start av första rundan på LPGA tävlingen – Kia Classic Cup men lyckades inte följa upp det på andra rundan och missade finalspelet!

Efter den första rundan av LPGA-tävlingen – Kia Classic Cup låg Madelene Sagström på en bra 39:e plats med -1. Hon kunde dock inte följa upp första dagens spel på den andra rundan. Det blev +2 vilket gjorde att Madelene stannade på +1 vilket gjorde att hon missade finalspelet med ett slag.

Caroline Hedwall fortsatte att spela bra och var på -10 inför den sista dagen, ett slag från ledartrion Eun-Hee Ji, Lizette Salas och In-Kyung Kim på -11. Även Anna Nordqvist gjorde en bra tredjerunda och är nu på -9 och har chans på totalsegern under den sista rundan. Bakom skuggar Pernilla Lindberg som är på -6 inför sista rundan.

Tyvärr håller inte Hedwall ihop det och stannar på en 18:e på -9, Lindberg gör ett försök men det räcker inte och hon stannar på -8, men Nordqvist håller i och fortsätter att spela bra. Hon stannar på -12 och en delad 7:e plats. Vann gjorde Eun-Hee Ji på -16.

Resultatlistan >>>

 

Lämna ett svar