Mental krasch av FSK.

Foto: Kent Lundqvist

Handbollsherrarna i Fjärdhundra var bra med borta mot Strands IF men tappade allt i den andra halvleken och föll tillslut stort.

Matchen börjar väldigt jämt. Lagen byter mål med varandra första 10 minuterna.

– Sedan kör vi fast lite i vårt anfallsspel och strand kan dra ifrån lite. Efter 25 min så händer det som inte får hända. En av strands spelare hamnar ovanpå en av våra. Våran spelare får svåra snärtor i vänster knä. Knäskålen ur led och matchstop på 45 min i väntan på ambulans. När matchen väl kommer igång igen så närmar vi oss strand och ligger under med 2 mål i halvtid, berättar FSK-tränaren Mattias Ahlin.

I andra halvlek så orkar inte FSK hänga med och det är framför allt det mentala som spökar.

– När andra drar igång så känns det som luften går ur oss på grund av skadan och för få avbytare. Andra vill vi helst glömma. Strand är ett lag som inte är oslagbara när vi möter dem hemma efter jul med lite fler spelare hos oss. Nu tar vi lite julledigt och laddar batterierna tills vi kör igång igen efter nyår, avslutar FSK-tränare avslutningsvis.

Strands IF – Fjärdhundra SK 30-19 (14-12)

Målskyttar FSK: Christoffer Alm 7, Mattias Ahlin 3, Fredrik Hellberg 3, Oskar Andersson 2, Alexander Jansson 2, Marcus Bergström, Rasmus Dahlström.

Övriga resultat & matcher >>>

Lämna ett svar