Matchhjälten gör sin bästa säsong!

Foto: Kent Lundqvist

ESK Hockey tog igår en meriterande seger hemma mot Huddinge IK och stor matchhjälte var Daniel Andersson som ser ut att gå mot sin bästa säsong i den gröna tröjan.

– Det känns bra, tack. Vi har fått ihop en bra och tight grupp som har lätt att jobba tillsammans, berättar Daniel.

Matchvinnare mot Huddinge, känsla?

– Alltid kul att få göra mål, det har ju ”som sagt” varit lite tunt med det ett tag. Var väl inte riktigt säker på att den skulle gå i mål, men en skön känsla, skrattar Daniel.

Du ser ut att må väldigt bra ute på isen och gör bra prestationer, förklaring?

– Har fått en roll som jag tror passar mig väldigt bra i det här unga laget och jag växer med uppgiften och ansvaret vilja jag påstå.

Daniel som kom till ESK säsongen 16/17 har allt eftersom bara vuxit och vuxit som spelare och nu radar han upp högoktaniga prestationer och insatser. Vill påstå att du aldrig varit bättre i den gröna tröjan, vad säger du själv?

– Tackar, jomen det känns bra och det är lätt att prestera med de här killarna runt om kring mig.

Det är kul att höra, men det kan ju inte vara den enda förklaringen till att du de facto har tagit dig till en helt ny och högre nivå i ditt eget spel?

– En stor del, men jag tror att jag får betalt nu för det jag gjort över tid. Tog tag i min egen träning rejält efter jul förra säsongen och känner att det hjälpt mig att förflytta mig i mitt eget spel. Det känns bra och hoppas att det kommer att fortsätta så här, avslutar Daniel.

Fakta:

Foto: Kent Lundqvist

Daniel Andersson 24 år
Moderklubb: Järfälla HC
Seniordebut som 17 åring i div.1 med Järfälla HC.
ESK sedan s16/17
Spelade matcher: 73

 

Lämna ett svar