Match i 11 minuter.

Foto: Kent Lundqvist

Handbollsherrarna i Fjärdhundra föll även i sin andra match för säsongen i herrfyran borta mot Falu HK.

FSK var bra med i bortamatchen mot FHK i knappa 11 minuter då ställningen var 5-5. Då kom ett ryck som gav hemmalaget ett grepp om matchen.

FHK gick fram till ledning med hela 15-5 innan FSK genom Markus Lindström gjorde sitt sjätte mål i matchen. En bättre avslutning under halvlekens sista 8 minuter som FSK vinner med 2 bollar gav ändå ett litet hopp inför den andra halvleken.

Det var ett 8-10 bollars underläge länge och väl, men när det återstod mindre än 10 minuter så rann det iväg och slutade med en onödigt stor förlust.

– Matchen börjar väldigt jämt och vi hänger ”som sagt” med bra fram tills vi har 5-5. Sedan tappar vi, mycket på grund av att Falun byter spelare och vi bara har 2 avbytare. Falun har ett samarbete med Borlänge så när Borlänges första lag hade match före våran så kom det 5 spelare från div.2 till våran match och det var det som avgjorde. Annars tycker jag att alla som är med och spelar gör sitt yttersta och inte deppar ihop. Stor tack till alla som spelar. Ett extra plus till Marcus Lindström som smäller in 11 mål, säger FSK-tränaren Mattias Ahlin.

Falu HK – Fjärdhundra SK 37-21 (18-10)

Målskyttar FSK: Marcus Lindström 11, Mattias Ahlin 3, Philip Broman 2, Fredrik Hellberg 2, Marcus Bergström, Oskar Andersson , Markus Hultberg Dalgren.

Övriga resultat & matcher >>>

 

Lämna ett svar