Markus ”Mackan” Thorell förlänger med Fanna BK

Foto: Kent Lundqvist

Lagets spelmotor och slitvarg kommer att spela med svartvita även kommande säsong i Div 2.

– Glädjande besked att han väljer och fortsätta vidare på satsningen. ”Mackan” är en av våra killar som varit med på resan från början och gör sitt 3 år i klubben. Han är en viktig spelare för oss och vi hoppas han får leva ut sin potential till fullo här. Mackan kan gå hur långt som helst bara han själv vill det. Säger Sportchefen Benjamin Tanovic .

Hur gick det för dig förra säsongen och vad kan man förvänta sig inför kommande säsong?

– Det gick förvånansvärt bra faktiskt, jag fick vara skadefri i stort sett hela året, missade bara ett fåtal matcher vilket resulterade i bra träning och självförtroendet på topp. Och jag hoppas att detta år blir det samma, säger ”Mackan”

Hur roligt ska det bli att spela div 2 och vad tror du om våra chanser som nykomlingar?

– Otroligt kul, för min egen del har jag aldrig spelet så högt tidigare och det ska bli kul och se hur långt vingarna bär. Våra chansar ser bra ut, själv har jag inte så bra koll på de andra lagen i serien. En försäsong med mycket träning och hårt jobb så kan vi gå långt.

Hur känns truppen i år jämfört med förra året?

-Truppen i år är nästen den samma med en del tillskott som höjer kvaliteten ungefär som det var inför förra säsongen och vi såg ju hur det gick, avslutar ”Mackan”

Lämna ett svar