Mardrömsstart för Sagström i Kalifornien!

Foto: Privat

Madelene Sagström fick lite av en mardrömsstart på LPGA Mediheal Championship som spelas på Lake Merced Golf Club i Daly City, Kalifornien.

Det är svenskt i topp på LPGA tävlingen LPGA Mediheal Championship i Kalifornien, men för Enköpingstjejen Madelene Sagström går det fortsatt trögt.

Madelene hade ingen stor dag då första rundan spelades på Lake Merced Golf Club. Men det startade förtroende ingivande då han gör fyra raka par och på det femte hålet kommer en bra birdie. Det följer hon upp med ett nytt par innan spelet havererar. En dubbelbogey på det 7:e hålet och en bogey på det 8:e samt ett par på det 9:e hålet gör att Madelene vänder hemåt på +2.

När hon sedan startar hemvändan med ytterligare en bogey var det uppförsbacke. Då samlar sig Madelene och gör två birdies och fem par på dem kommande 7 hålen. Hon är på +1 och ett hål kvar att spela för dagen, då kommer ett sällan skådat haveri för att vara Madelene, hon går i på en trippel och stannar på +4 och är på en 108:e plats efter första dagen.

Caroline Hedwall. Foto: Privat

Bättre gick det för Caroline Hedwall som är i delad ledning på -4 efter en mycket bra runda och Dani Holmqvist är på en delad 10:e plats med -2.

Övriga svenskor: Pernilla Lindberg +7.

Highlights från första rundan >>>

Resultatlistan >>>

Lämna ett svar