Mardrömsstart för Sagström i Australien!

Foto: Privat

Madelene Sagström fick det inte alls att stämma under första rundan av säsongens andra LPGA tävling – ISPS Handa Australien Open på Kooyonga Golf Club.

Madelene Sagström fick en mardrömsstart på Australien Open där hon startade med två raka par, men sedan gick det minst sagt på tok då det rullade i tre sura bogeys i rad på hål 3,4 och 5. Madelene får till två par efter det, men sedan kommer ett psykologiskt jobbigt hål 8:a där hon tyvärr skjuter en dubbelbogey och är på +6 för dagen när hon vänder hemåt efter par på hål 9:e.

En bra start ger hopp för Madelene som startar med par på hål 10:e och när hon elegant rullar in en Eagle (-2) på det 11:e hålet skapas förhoppningar om en bra avslutning och kanske kontakt med toppen. Par på hål 12 & 13 följs dock upp med en bogey på 14:e och ytterligare en på 17:e vilket tyvärr bara ger +6 för dagen vilket är långt från toppen, men inte omöjligt att nå ett finalspel med en bra andra runda.

Leder gör Sydkoreanskan Jin Young Ko på -7 (65 slag). Bästa svenska för dagen är Caroline Hedwall på en tredjeplats med -4 (68 slag).

Övriga svenskor: Pernilla Lindberg -1 (71 slag), Dani Holmqvist +2 (73 slag), Jenny Haglund +3 (75 slag).


Se hela resultatlistan här >>>

 

Lämna ett svar