Man eller mus?

Foto: Kent Lundqvist

Frågan är om Bålsta HC jagar nytt kontrakt eller om man jagar en playoff plats när laget spelar 12:e omgången i Hockeytvåan borta mot Nynäshamns IF?

– Vi är helt inne på att jaga toppen. Det är fortfarande många poäng kvar att spela om och så länge chansen finns så ser vi ingen anledning att inte tro på det, menar tränare Fredrik Stenberg.

Tabelläget för BHC inför mötet med Nynäs är att man är tabellfyra med 6 poäng ned till negativt kval och 7 poäng upp till Värmdö som är tabelletta. Vinst är ett måste om man inte skall tappa mer då Värmdö högst troligt tar tre poäng hemma mot nästjumbon Gimo hemma ikväll, men hur skall dem göra det?

–  Vi måste fortsätta jobba hårt varje byte och tighta till lite bättre i defensiven än vad vi gjorde förra matchen, avslutar Stenberg.

Matchfakta:
Nynäshamns IF vs Bålsta HC, Hockeytvåan fortsätt Östras 12:e omgång
19:30 i Bålsta Ishall.

Senaste resultat Bålsta HC:
4-5 Förlust hemma på övertid mot Flemingsbergs IK den 19:e januari.

Nyheter i truppen:
Johan Lager är tillbaka och man hoppas även på Viktor Thim.

Sagt om motståndet:
Blandar och ger i sina prestationer och insatser och senast föll laget borta mot Åkers och omgången innan vann laget med hela 11-1 mot Gimo.Tabelltrea med två poäng före BHC med fd BHC spelaren Christian Wallier som poäng kung med 14 poäng (10+4).


Övriga matcher & tabell >>>

 

Lämna ett svar