Målvaktsproblem ställde till det för Syrianska FF!

Foto: Kent Lundqvist

Syrianska FF tappade sin serieledning borta mot IFK Uppsala där målvaktsproblem spökade.

Det ville sig inte för SFF i det svåra toppmötet på bortaplan mot ett spelskickligt IFK Uppsala. Efter en trevande inledning tog matchen ändå lite fart och det var hemmalaget som på en frispark tog ledningen med 1-0. Det skulle även bli 2-0 innan halvleken var slut.

SFF kommer tillbaka och har en hel del chanser innan Marjus Ahosson reducerar till 1-2. Nu var laget på gång igen, men istället för kvittering så rinner matchen ur händerna på SFF när IFK gör både 3-1 och 4-1 innan SFF mäktar med att göra nästa mål genom Alexander Alan. Det är slutligen hemmalaget som fastställer slutresultatet till 5-2.

Trots tappert spel och mängder av chanser så blir det förlust för SFF som därmed tappar serieledningen till Vattholma IF på sämre målskillnad.

– Ja, surt resultat sett till matchbilden. Vi spelar smart mot ett skickligt lag och skapar förmodligen en 10 målchanser, berättar SFF-tränaren Mahmoud ”Salle” Salim. Tyvärr så saknade vi målvakt, målvaktsreserver, föredettingar. Det slutade med att jag fick ställa mig i mål.

– Hade vi haft en riktig målvakt så hade det också blivit minst en poäng, det kan jag summera för mig själv i efterhand. Men nu blickar vi framåt mot torsdag då en ny match väntar (IK Hinden) så får vi revanschera oss.

IFK Uppsala 2 – Syrianska FF 5-2 (2-0)

Målskyttar SFF: Marjus Ahosson, Alexander Alan.

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar