Målkalas när SK Elvan föll på bortaplan!

Foto: Kent Lundqvist

SK Elvan föll i herrfemman 18:e omgång borta mot Tierps IF i ett riktigt målkalas.

– Vi gör det bra med tanke på att jag behövde stå i mål och att vi inte hade nån avbytare, berättar Elvan-tränaren Per Lygnegård.

Ett starkt reducerat SK Elvan står upp bra i den första halvleken. Det startar dock olyckligt då laget gör ett självmål i den 13:e matchminuten, men kommer tillbaka och kvitterar till 1-1 genom Joakim Johansson och tar också ledningen med 2-1 med fem minuter kvar att spela av första halvlek genom Christian Pennerborn.

Hemmalaget skulle dock hinna med att kvittera till 2-0 innan halvtidsvilan genom Oskar Åkerlund och inledningen av den andra halvleken blir jobbig för Elvan som för se hemmalagets Emir Mehanovic göra 3-2 och Salmir Memic 4-2 inom loppet av åtta spelade minuter.

Det skulle komma mer från hemmalaget som gör 5-2 genom Emir och 6-2 av Ludvig Svensson med dryga 80 minuter spelat av matchen. Elvan avslutar dock snyggt med att reducera två gånger om genom John Loberg och David Jansson.

– Vi har 2-2 i paus och gör det bra. Sen har vi en dålig start på andra och snabbt har dom 4-2. Vi chansar och sätter upp Loberg som forward men dem gör 5-2 och 6-2. Vi krigar på och viker aldrig ned oss utan reducerar två gånger om innan matchen är slut. Extra plus till Erik kvernplassen som gör sin första match för oss, går in direkt, levererar hårt jobb och bra beslut, avslutar Lygnegård.

Tierps IF – SK Elvan 6-4 (2-2)

Målskyttar SKE: Joakim Johansson, Christian Pennerborn, John Loberg, David Jansson.

Varningar: 2-2
Publik: 50

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar