Målkalas när HFF spelade!

Foto: Kent Lundqvist

Damtrean: Håbo FF spelade borta mot Häverödals SK och det kom att bli ett riktigt målkalas.

Det blev rena rama målkalaset när HFF gästade HSK. Med halvtimmen spelad var hemmalaget i ledning med 2-1 och innan halvtidsvilan var det 3-1 för HSK.

Det var väl inte någon sak, men det skulle komma mer. En utökad ledning genom Thelma Lindqvist innan Elsa Svärdh & Hanna Kjöraas reducerar två gånger om. Helt plötsligt var HFF med i matchen och det skapas också chanser att kvittera.

Istället är det hemmalagets som med sitt tredje mål i matchen avgöra matchen med att trycka in 5-3. HFF ville dock ställa en sista fråga och då är det ånyo Svärdh som håller sig framme och reducerar till 4-5. Trots forcering så lyckas inta HFF få med sig poäng.

– Gräsmatch och att vi inte var fokuserade i första halvlek. Vi spelade mycket bättre i andra halvlek. Och hade flera chanser att kvittera, säger HFF-tränaren Håkan Ek.

Häverödals SK – Håbo FF 5-4 (3-1)

Målen: 1-0 (14) Elina Jansson, 2-0 (24) Emelie Valfridsson, 2-1 (29) Självmål, 3-1 (44) Elina Jansson, 4-1 (54) Thelma Lindqvist, 4-2 (68) Elsa Svärdh, 4-3 (79) Hanna Kjöraas, 5-3 (83) Elina Jansson, 5-4 (87) Elsa Svärdh.

Varningar: 2-0

Tabell och övriga resultat >>>

Lämna ett svar