Målkalas att vänta i Hallstavik!

Emil Ekström kommer få jobba i dagens möte med Midas. Foto: Kent Lundqvist

Målkalas är att vänta när herrtreans målsprutor ” Midas IBK vs Lokomotiv Grillby IBK” drabbar samman i Hallstavik i 10:e omgången av herrtrean.

Vi vet att Midas är svårspelade hemma i sin hall. Vi måste starta matchen i högt tempo och inte ge bort enkla mål. Vi har ju flera matcher släppt in några sådana och det ska vi försöka sätta stopp för, menar tränare Anders Iggström.

Veckans förberedelser har dock grusats en smula.

Vi har haft dåligt med folk bägge passen denna vecka och har inte kunnat köra det som vi ville, berättar Anders.

Hur skall ni vinna matchen?

Vi åker upp med 15 man till Hallstavik så vi ska kunna hålla ett högt tempo matchen igenom. Alla kedjor producerade förra matchen vilket var välkommet. Har vi samma inställning denna match, även fast motståndet är bättre, så ska vi nog kunna ta med oss lite poäng i bussen hem, avslutar Anders.

Matchfakta:
Midas IBK vs Lokomotiv Grillby IBK, Herr div.3: 10:e omgången.
15:00 i Hallstaviks SPH.

Senaste resultat Loket:
17-1 seger hemma mot Västerlöfsta IBF 24:e november.

Nyheter i truppen:
Det gjordes lite ändringar i laget förra matchen som såg bra ut och det kommer att bli ytterligare någon ändring, som det ser ut idag.

Sagt om motståndet:
Ett målfarligt lag som gjort näst mest mål i serien – 66 stycken (7,33 i snitt), bara Loket är bättre med 74. Laget släpper dock in mycket – 58 (6,44 i snitt). Poängkung är Robin Lindgren med 21p (7-21).

 

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar