Magi av Madelene Sagström i Kina!

Foto: Privat

Madelene Sagström studsade tillbaka på Jian Lake Blue Bay Golf Club med att göra en magisk runda under den tredje dagen av Blue Bay LPGA.

Madelene släppte axlarna och gick ut på den tredje rundan av Blue Bay LPGA och visade vilken klass-spelare hon är med en magisk golf. Det var påtagligt att det vara lite av ”må det bära eller brista” som gällde redan från start. Hon attackerade verkligen i sitt spel och startade med tre bra par innan den första sköna birdien rullade i för dagen på hål 4:a .

Ett par på hål fem, med mersmak, och en ny birdie på hål sex. Det följdes upp med två par till innan hon avslutade utvändan med att rulla i sin tredje birdie för dagen vilket gav -3 när hon vände hemåt igen.

På dagens 10:e hål  (par 4:a) fick Madelene ut bollen bra från tee och inspelade var av allra högsta klass och letar sig direkt i hål till en snygg Eagle och nu var hon nere på -5 för dagen och på en delad 29:e plats i totalen med +4. Efter det så kommer två raka par innan hon tyvärr får inkassera dagens första bogey.

Nu återstår det fem hål och efter ett nytt par så rullar Madelene i en ny bra birdie och är åter på -5 för dagen och en 29:e plats. Tyvärr så blir det en ny bogey på det efterföljande hålet och är åter på +5.

Hon avslutar sedan snyggt med ett par på det 17:e och en ny skön birdie på 18:e vilket gör att hon stannar på -5 för dagen och totalt +4 vilket  ger avancemang från 62:a till en 23:e plats i totalen.

Även den andra svenskan i startfältet – Dani Holmqvist gick bra under den tredje dagen och avancerade från en 39:e plats till en 17:e plats med -2 för dagen och totalt +3 trots att hon gjorde en trippelbogey på hål 5! Leder tävlingen efter tre dagars spel gör Gaby Lopez som dessutom gjorde en hole in one på hål 17 och stannade på -9.

 

Lämna ett svar