Madelene Sagström till finalspel i Kanada!

Foto: Göran Söderqvist

Madelene Sagström svarade återigen för röda siffror under CP Womens Opens andra dag och är vidare till helgens finalspel.

Madelene svarade för en bra prestation under andra dagen av CP Womens Open.

Det blev en betydligt svårare runda för alla inblandade under andra dagen vilket scoren vittar om där många hade stora problem i spelet, men inte Madelene som höjde sig och fick med sig en bra score.

Efter en skakig inledning med par på hål 1 och en sur bogey på hål 2 lossnade det för Madelene. Hon gör fem par och två bra birdies innan hon vänder hemåt igen. -2 på score och nu behövs det mer för att nå finalspelet.

Par på hål 10:e och sedan kommer en snygg birdie på hål 11:a innan Madelene på det 12:e, ett par 5 hål gör en grymt snygg eagle på det 13:e. Det betyder -5 och en plats i finalspelet. Hon avslutar med stabila fem par och tyvärr en sur bogey till vilket ger -4 och en plats i finalspelet.

Leder tävlingen gör sydkoreanskan Amy Yang på -13, 1 slag före hemmaspelaren Brooke M. Hendersen och amerikanskan Angel Yin på -12.

Övriga svenskor: Anna Nordqvist -8, Dani Holmqvist -2, Caroline Hedwall +2 (MC), Camilla Lennarth +2 (MC), Pernilla Lindberg +3 (MC), Louise Stahle +5 (MC).

Läs också:

Inför med Madelene Sagström >>>

Madelene svajar i Kanada >>>

Lämna ett svar