Madelene Sagström svajar i Kanada!

Foto: Göran Söderqvist

Madelene Sagström svarade för röda siffror trots svajigt spel under CP Womens Opens första dag.

Återigen svarade Madelene för en svajig prestation på LPGA touren trots att hon hittade röda siffror under den första dagen av CP Womens Open.

Hon startade på hål 10:e och hon rullade i ett par och två sköna och bra birdies på de tre inledande hålen. Tyvärr så kan inte Madelene hålla i det spelet och får se två raka bogeys rulla i på hål 13 & 14. Hon skakar av sig det och hittar en stabilare rytm i spelet och gör tre par och en ny birdie på de sista fyra hålen av första 9:e och vänder på -1.

Det är en bra siffra, men de andra i startfältet spelar också bra vilket gör att det inte räcker för en framskjuten placering så här långt. Det skulle fortsätta svaja på hemvägen. Två raka par följdes upp med en bogey och omgående en bra birdie. När Madelene sedan gör två par och en ny birdie på de efter följande tre hålen tändes ett hopp om en riktigt bra score. Då kommer tyvärr en ny bogey och ett avslutande par på det 18:e spel-hålet vilket gav -1 för dagen. Det är tyvärr inför andra dagensspel utanför helgens finalspel, det krävs just nu -2, men kommer säkerligen behövas minst -3 för fortsatt spel under lördagen & söndagen.

Leder tävlingen gör Thailändska världstvåan Ariya Jutanugarn och Colombianskan Mariajo Uribe på -8.

Övriga svenskor: Camilla Lennarth -4, Pernilla Lindberg -3, Anna Nordqvist -2, Caroline Hedwall -1, Dani Holmqvist +1, Louise Stahle +1.

Läs också:

Inför med Madelene Sagström >>>

Lämna ett svar