Madelene Sagström ser ut att klara cutten!

Bild: Göran Söderqvist

Det är ovisst för Madelene Sagström som under den andra rundan av Indy Women Tech Championship på Brickyard Crossing Golf Club gick runt på 70 slag (-2).

Den andra dagen av Indy Women Tech Championship på Brickyard Crossing GC blev bra för Madelene, men den kunde varit bättre, om det inte strulat på de avslutande fyra hålen.

Hon kommer ut mycket starkt och tre par och tre snygga birdies på de inledande sex hålen. Tyvärr så kommer en sur bogey på hål 8:a och där emellan sköt hon i två par, vilket gav -2 för dagen och -3 på totalen när det vände hemåt.

Madelene kommer återigen ut starkt på hemvägen och rullar i två birdies och tre par på de fem första hålen. Nu såg det riktigt bra ut då hon nu hade toppkänning. Tyvärr så blir avslutningen inte vad hon eller vi hoppats, två bogeys och två par gör att ho stannar på -3 och med det resultatet är det troligen klart för final spel.

Den andra rundan kunde inte spelas klart på grund av det oväder som drog in, det är flertalet spelare som idag får spela klart andra rundan så helt klart är det ändå inte.

Leder tävlingen, just nu, gör Sydkoreanskan Sung Hyun Park på -13.

Övriga svenskor: Caroline Hedwall -8 (hål 6), Pernilla Lindberg -8, Camilla Lennarth -3 (hål 5), Dani Holmqvist +2 (MC).

Läs också:

Inför med Madelene Sagström >>>

Heaven and Hell för Sagström >>>

 

Lämna ett svar