Madelene Sagström på plats i Kanada!

Foto: Göran Söderqvist

Madelene Sagström går idag ut tillsammans med övriga världseliten på CP Womens Open i Regina, Saskatchewan (Kanada), för en god sak.

Tillsammans med sydkoreanskan Hee Young Park och amerikanskan Mariah Stackhouse går idag Madelene Sagström ut på Wascana Country Clubs 10:e hål.

Madelene som verkligen är på rätt väg med sin golf hade inte marginalerna med sig förra veckan i Indy Women Tech Championship på Brickyard Crossing Golf Club. Missade ”Cutten” med minsta möjliga marginal, trots att hon hittade röda siffror med -3.

Känslan är att detta kan vara hennes tävling då hon i sina förberedelser ser ut att skina som en sol och är på riktigt bra spelhumör.

Övriga svenskor: Camilla Lennarth, Dani Holmqvist, Pernilla Lindberg, Caroline Hedwall, Anna Nordqvist,

CPWO är en del av LPGA touren, men också en välgörenhets tävling där en viss del av överskottet går till barn med hjärtproblem. Tävlingen flyttas runt i Kanada och har sedan 2011 dragit in hela 6,5 miljoner dollar till barnen.

– Det arbete som alla har gjort över hela landet är verkligen otroligt, säger CP-ambassadör och spelaren Brooke Henderson till LPGA.com. Det är fantastiskt att vara en del av det här, även om jag är en mycket liten del av det. Det är ett riktigt stolt ögonblick för mig.

Foto:LPGA

2018 års-turnering gynnar Jim Pattison Children’s Hospital, som öppnar 2019 som är Saskatchewans första dedikerade barnsjukhus. ” “Frog Pod” ” på Pediatric Outpatients Clinic behandlar patienter med pediatrisk kardiologi och kommer att omfatta tre ekokardiografiska provrum, ett lungfunktionstekniklaboratorium, ett utövningsutmaningsrum, ett regelbundet provrum och ett läsrum för ekokardiologi.

Mer information >>> 

 

 

Lämna ett svar