Madelene Sagström på plats i Arkansas!

Foto: Privat

Madelene Sagström är på plats i Rogers, Arkansas för att spela LPGA tävlingen – Walmart NW Arkansas Championship.

Madelene som avslutade förra veckans tävling bra har laddat om hemma.

– Jag åkte hem ett par dagar efter förra tävlingen och det var skönt att få ladda upp lite på hemmaplan, berättar Madelen.

Du gjorde två helt olika dagar förra veckan, hur upplevde du det själv och hur kändes det i spelet.

– Det var egentligen inte så stor skillnad på dagarna i spelet, jag var dock mer tveksam i mina beslut under den första rundan. Jag fick chippa mig ur svåra situationer där jag sviktade från tee.  Andra dagen hade jag bestämt mig för att lita på mitt spel och fick en bra start som jag fick med mig under rundan, berättar Madelene.

Vad fick du med dig inför den här tävlingen?

– Jag var  grymt nöjd med resultatet den andra dagen och att jag gav mig själv chansen även om det inte räckte hela vägen. Känslan är som sagt att allt är på väg i rätt riktning och jag hoppas den här tävling blir en bra uppladdning inför nästa veckas major (KPMG Women’s PGA Championship)., avslutar Madelene.

Förra året vann So Yeon Ryu denna tävlingen.

Övriga svenskor: Dani Holmqvist, Camilla Lennarth, Pernilla Lindberg, Caroline Hedwall, Anna Nordqvist.

 

Lämna ett svar