Madelene Sagström övertygar i Australien!

Bild: Privat

Madelene Sagström fortsätter att övertyga i Australien och är fortsatt i topp av LPGA tävlingen ISPS Handa VIC Open efter två rundor.

Madelene Sagström fortsätter att spela bra på 13th Beach Golf Links. Hon startade ”Movingday” med två raka birdies som slog ann tonen i spelet för dagen. Förvisso kom den första bogeyn på hål 4:a, men det bekom henne inte för hon svarade med att avsluta första 9:e med tre birdies och två par.

Hon vände hemåt på -12 och det skulle komma mer. Fyra raka par och sedan två raka birdies senare så var hon i ensam ledning på -14. Madelene gör sedan par på det 16:e hålet, men tyvärr kommer tävlingens andra bogey på det 17:e och hon leder nu ”bara” med 1 slag inför det 18:e hålet. Hon avslutar med ett par vilket betyder att Madelene nu är i ensam ledning inför helgens finalspel på -13

– Jag är glad att jag satte en så bra score på Creek första dagen eftersom Beach helt klart är lite mer utmanande, sa Sagström efter ronden.

Övriga svenskor som startar är: Linnea Ström -10, Linnea Johansson -7, Dani Holmqvist -3, Caroline Hedwall -1, Pernilla Lindberg +1, Louise Ridderström +1.

Lämna ett svar