Madelene Sagström nådde inte hela vägen i Michigan!

Foto: Privat

Madelene Sagström svarade för ett av de bästa resultaten under andra dagen på Blythefield Country Club, men det räckte ändå inte för att nå helgens finalspel.

Madelene Sagström tog gruvlig revansch på sig själv och banan under den andra speldagen av Meijer LPGA Classic. Hon gick ut och spelade elakt bra golf redan från start. Tre raka birdies och hon var på +1 och nu var det chans på finalspel. Tyvärr så kommer en sur bogey på det efterföljande korthålet.

Svaret lät dock inte vänta, på det femte hålet så rullar hon i en ny fin birdie och efter fyra raka par på det så vänder Madelene på -4 för dagen och fortsatt häng på en finalplats.

Hemvägen är fortsatt bra och när Madelene rullar i birdie på hål 10,11 och 12 tänds hoppet rejält. Nu var hon på -1 med sex hål kvar att spela och det räcker med -2 för avancemang. Par på hål 13,14,15 och 16 och nu var det två hål kvar och frågan var om det skulle rulla i en birdie till?

Madelene attackerar verkligen och ger det en chans, men det blir istället en sur bogey på det 17:e hålet och med par på 18:e var det färdig spelat för denna gång.

Noterbart:  – 5 och 67 slag var det bara 12 spelare som lyckades med under andra dagen av Meijer LPGA Classic.

Anna Norqvist fortsätter att övertyga då hon gick runt på -4 och är på en delad femteplats! Leder tävlingen gör sydkoreanskan So Yeon Ryu på -13.

Övriga svenskor: Caroline Hedwall -4, Pernilla Lindberg -1 (MC), Dani Holmqvist +2 (MC), Camilla Lennarth +2 (MC), Martina Edberg +9 (MC).

Höjdpunkter från dag 2.

Läs också:

Inför med Madelene Sagström >>>

Tung start för Sagström >>>

 

Lämna ett svar