Madelene Sagström klar för OS!

Bild: Privat

Golf: En av de två spelare som får chansen att spela för Sverige i OS är Madelene Sagström.

– Detta är verkligen häftigt och stor ära att få representera Sverige i ett OS, berättar Madelene när vi på Lokalsport talar med henne.

Precis som för så många andra idrottare så har detta varit en dröm för Madelene.

– Ja, ända sedan det var aktuellt med Golf på OS programmet så har det varit en dröm att få vara med. Nu är det 129 representanter för Sverige, sjukt häftigt att jag är en av dem, säger Madelene.

Vad fick du för känsla när du fick beskedet och vad vet du om banan i Tokyo?

– Jag blev otroligt taggad när jag fick beskedet att jag skulle få chansen i OS. Jag har inte hunnit med att starta min scouting av banan och allt runt omkring, men vad jag vet och känner till är att den är lång och den är ganska långhårig, berättar Madelene.

Det är en tuff sommar med mycket resor och tungt spelprogram på LPGA Touren vilket gör att det krävs fingertoppskänsla i planeringen för att inte bränna sig.

– Ja, det är ett otroligt tufft spelschema nu under sommaren med mycket resor och då väljer jag att i det här läget att ta två veckors ledigt från spel för att vila och träna. Sedan börjar laddningen för både OS och Touren igen, avslutar Madelene.

Lämna ett svar