Madelene Sagström glänser i Taiwan!

Foto: Privat

Madelene Sagström gick runt den andra rundan av Swinging Skirts LPGA Taiwan Championship på 68 slag totalt 140 slag (-4) och är därmed bara tre slag efter ledarinnan Jenny Shin!

Madelene glänste i spelet under den andra rundan av Swinging Skirts LPGA Taiwan Championship där hon redan på de första nio hålen höjde spelet ytterligare, fem par och två birdies innan dagens första sugbogey rullade i på hål 8. Madelene svarade dock omgående med att avsluta först nio med en snygg och bra birdie.

Madelene är nu på totalt -2 och en topptioplacering. Hon startar även hemrundan bra med ett par och sedan en ny birdie på hål 11:a. Fem raka par senare så är Madelene på en 6:e plats totalt och nu återstår 2 hål, kan hon rulla i en birdie till så är det slagläge på pallen.

Det är precis vad Madelene gör! På det 17:e hålet som är en par 3 sätter hon upp bollen bra och rullar snyggt i en ny birdie. Nu väntar hål 18 och Madelene är i det läget bara tre slag bakom ledarinnan från Sydkorea Jenny Shin på -7. Det blir ett avslutande och Madelene stannar på totalt -4 och är på en delad femteplats inför lördagens ”moving day”.

Annons

Övriga resultat klicka här >>>

 

Lämna ett svar