Madelene Sagström fortsatte avancera i Kina!

Foto: Göran Söderqvist

Madelene Sagström avslutade bra på Jian Lake Blue Bay Golf Club då hon gjorde en stabil och runda under den sista dagen av Blue Bay LPGA och avancerade i resultatlistan – igen!

Madelene fortsatte spela bra på sista rundan av Blue Bay LPGA. Hon får lite av en drömstart då det rullar i en bra birdie redan på det första hålet. Det är fortsatt stabilt spel efter det med fyra raka par med mersmak innan det kommer en sur bogey på det 6:e hålet. Avslutar dock ut rundan med raka par och vänder på par för dagen.

På hemvägen blir det tvärt om för Madelene som på hål 11:a tyvärr gör en ny bogey och hon tappar lite i resultatlistan. Men det skulle bli ändring på det för avslutningen blir mycket bra. Fem par och två sköna och bra birdies gör att hon går på -1 för dagen och stannar på +3 vilket ger en bra 15:e plats i totalen.

Den andra svenskan i startfältet – Dani Holmqvist svajade en del i sin prestation och stannade på +1 för dagen och fick därmed se sig passerad av Madelene och stannade på en 18:e plats med +4 totalt. Vann tävlingen gjorde Gaby Lopez på -8 efter att ha gjort +1 sista rundan.

 

Lämna ett svar