Madelene Sagström fortsatt med i topp efter ”Moving Day”!

Foto: Privat

Madelene Sagström är fortsatt med i toppen av Swinging Skirts LPGA Taiwan Championship efter den tredje dagen på totalt 213 slag (-3) och är därmed delad fyra inför söndagens finalspel.

Madelene som gjorde en fantastisk runda under fredagen var laddad inför den så kallade Moving Day.

– Jag har spelat bra under de två första dagarna och är nöjd med mitt spel i de här tuffa förhållandena med mycket vind och regn. Det är klart att fredagens spel ger mersmak inför de två avslutande ronderna. Jag känner att spel sitter bra och att jag vågar utmana mig själv trots de tuffa förhållandena och jag skall gå ut och fortsätta med det idag så får vi ser hur långt det räcker, sa Madelene Sagström inför den tredje rundan av Swinging Skirts LPGA Taiwan Championship.

Att det fortsatt var tuffa förhållanden där ute på banan fick samtliga snart klart för sig under den tredje dagen av Swinging Skirts LPGA Taiwan Championship, det är inte många som lyckas skjuta under par.

Madelene startar bra och fortsatt förtroende ingivande i spelet då hon redan på andra hålet rullar i en bra birdie och totalt -, nu var hon plötsligt på en andra plats i tävlingen med det resultatet.  Med en hel räcka par men också en sur bogey på hål 5 så vänder hon hemåt på totalt -4.

Hemrundan startar med ett par, men sedan kommer en ny sur bogey. Det är dock ingen fara på taket då övriga i fältet har det jobbigt och Madelene är fortsatt med i toppen. Hon avslutar ”moving day med att skjuta 6 raka par inför det 18:e och sista hålet, birdie och hon är delad tvåa, par och hon är delad fyra inför söndagens finalspel! Det blir ett säkert par och 73 slag (+1) för dagen vilket är ett mycket bra och gångbart resultat.

Tävlingen leder sydkoreanskan Eun-Hee Ji på -10.

Annons

Övriga resultat klicka här >>>

Lämna ett svar