Madelene Sagström föll tillbaka!

Foto: Göran Söderqvist

Madelene Sagström kunde inte hålla ihop det under finaldagen av LPGA tävlingen ISPS Handa VIC Open och föll tillbaka i resultatlistan.

Madelene Sagström fick det inte att stämma lika bra som tidigare på 13th Beach Golf Links under finaldagen. Det startar illa och när 8:a hål är spelade så är hon på +4 för dagen, men en bar birdie på det 9:e hålet gav förnyat hopp om en framskjuten placering.

På hemvägen så startade det med ett par, men sedan gick det åt skogen. En trippelbogey på hål 11:a och en enkel på hål 12 grusade chansen om en ny topplacering. Madelene jobbade hela vägen, men det stannade på -2 totalt och räckte till en 20:e plats.

– Efter en mycket tuff och blåsig helg blev resultatet inte riktigt vad jag hoppades på. Jag ska ta allt det positiva med mig och lära mig av misstagen, sa Madelene efter den sista rundan.

Bästa svenska blev istället Bästa svenska blev istället Linnea Ström med -7 vilket gav en fin 4:e plats. Vann tävlingen gjorde Sydkoreanskan Hee Young Park efter särspel med två landsmaninnor.

Övriga svenskor som startar är: Dani Holmqvist MC, Linnea Johansson MC, Caroline Hedwall MC, Pernilla Lindberg MC, Louise Ridderström MC.

Lämna ett svar