Madelene Sagström bra med i Taiwan!

Foto: Privat

Madelene Sagström studsade tillbaka och är på en delad 15:e plats efter stabilt spel på den första rundan av Swinging Skirts LPGA Taiwan Championship!

Efter förra veckans debacle och en 66:e plats så lyfte Madelene och spelade bra och stabilt under den första rundan av Swinging Skirts LPGA Taiwan Championship på Miramar Golf Club i Taipei.

– Jag var inte alls nöjd med mitt spela förra veckan där jag fick en lite käftsmäll, dock så var jag inte helt kurant i kroppen men har nu haft en bra vecka bakom mig och känner mig i bra form både i kroppen och mentalt, berättar Madelen Sagström.

Förberedelserna var allt annat än bra för denna tävling.

– Ja, det har regnat bort träningsdagar och även Pro Am drogs in på grund av regnet, men jag har tränat bra och känner att spelet stämmer och att det är något på gång igen, avslutar Madelene.

Den känslan fick Madelene med sig ut på banan när hon på första nio hålen startar med att göra tre raka par och följer upp det med att rulla i två raka birdies och hon är på -2 efter fem spelade hål. Dock så kommer en sur bogey på hålet efter. Tre raka par med mersmak senare vänder Madelen hemåt på -1.

Inledningen av de sista 9:e hålen blir bra för Madelene som gör en ny birdie redan på hål 11:a är nu på -2 och en delad 4:e plats i tävlingen. På de återstående 7 hålen drar hon dock på sig två bogeys som gör att Madelene stannar på par efter den första rundan och det är ett resultat som räcker till en delad 15:e plats, Det är ”bara” tre slag från pallen! Leder gör Sydkoreanskan Eun-Hee Ji på -6.

Annons

Övriga resultat klicka här >>>

 

Lämna ett svar