Madelene Sagström avslutade starkt i Malaysia!

Foto: Privat

Madelene Sagström gjorde en bra finalrunda av Sime Darby LPGA Malaysia då hon gick runt på -3 och stannade på imponerande -11 som räckte till en delad 11:e plats i ett starkt spelande startfält.

Madelene startade finalrundan av Sime Darby LPGA Malaysia stabilt och rullade i par efter par till hon kom till hål 8 där hon petar i en bra birdie. På hemvägen händer det bra saker, Madelen gör par och två birdies på de tre inledande hålen och är nu i slagläge på -11.

Efter tre raka par kommer tyvärr istället en sur bogey som sätter stopp på avancemanget. Madelene skulle dock avsluta snyggt med ett par och en skön birdie på 18:e hålet vilket ger -11 (273 slag) totalt, ”bara” fyra slag från seger! En ny framskjuten placering som delad 11:a rundar av hennes Asientour som rookie på LPGA touren.

– Jag är nöjd med dag 1 & 2, men fick inte riktigt ihop det som jag ville dag 3. Avslutningen var dock bra och jag är nöjd med spelet. Jag kände mig dock lite sliten efter ett tufft spelschema de senaste veckorna och hade inte riktigt den energi i mig som jag vill ha i denna tävling, berättar Madelene.

Vad händer nu?

– Jag åker nu hem och det skall bli skönt efter ha varit borta så länge som jag varit nu. Jag skall ladda nu på hemmaplan och se till att komma väl förberedd till den sista tävlingen för året då jag skall spela säsongensfinalen – CME Group Tour Championship här hemma i Florida, avslutar Madelene.

Cristie Kerr vann tävlingen på -15 (269 slag).

Anna Nordqvist avslutade starkt och gick runt på – 2 sista dagen och avancerade till en 42:a plats på totalt +1 (285 slag)

Se resultatlistan här >>>

Lämna ett svar