Madelene Sagström avancerar i Florida!

Foto:Privat

Madelene Sagström fortsätter att leverera på Tiburón Golf Club och CME Group Tour Championship, med en ny 68:a runda är hon nu delad 4:a inför lördagens spel.

Madelene Sagströms grymma form håller i sig och hon fortsätter att spela stabilt på en mycket hög världsnivå. På dem första nio hålen är startar det med två raka par innan det rullar in en trist bogey på hål 3. Funkade som e väckarklocka för Madelene som nu manglar banan med att skjuta hela 4 birdies och två par vilket ger -3 på första nio och -7 totalt.

På hemvägen var det kontrollerat och bra. Efter tre par på 10-11-12 får vi se Madelene rulla i en ny bra putt som ger en 5:e birdie för dagen! Efter två par på hål 14 & 15 så upprepar hon tyvärr gårdagen med att gör en bogey på 16:e som är ett korthål.

Att Madelene är ny på jobbet finns det inga spår för hon svarar omgående med att rulla i en birdie på det 17:e hålet och par på det 18:e och sista hålet för dagen.  Hon stannar därmed på -4 (68 slag ) och på totalt -8 är ho på en delad 4:e plats med bla. Svenskan Pernilla Lindberg som avslutade dagen med tre raka birdies och en ruskigt snyggt putt på 18:e (se highlights nedan)!

Det var definitivt en av de längsta puttar jag satt på tävling, topp-tre i varje fall, sa en nöjd Lindberg efter sin 67:a, sa Lindberg till lpga.com.

Madelene har acklimatiserat sig på touren.

Jag har spelat ungefär likvärdigt båda dagarna, den stora skillnaden den senaste tiden är att jag acklimatiserat mig till livet på touren, sa Sagström till tourens hemsida efter sin rond.

Leder tävlingen gör säsongens rookie på LPGA Touren – Sung Hyung Park på -12, hon har bla. som nykomlingen vunnit US Open och Canadian Pacific Open!

Se highlights från andra rundan här >>>

Övriga svenskor som startar: Pernilla Lindberg -8 (136 slag), Anna Nordqvist -5 (139 slag).

 

Övriga resultat >>>

Lämna ett svar