Madelene Sagström avancerade upp på en andraplats i Malaysia!

Foto: Privat

Madelene Sagström fortsätter att imponera i Malaysia och är efter andra dagens spel av Sime Darby LPGA Malaysia på en andraplats med totalt 132 slag (-10), men bara ett slag efter ledande kinesiskan Shanshan Feng.

Det startade dock illa för Madelene som gick ut med en tredjeplats i fickan på andra rundan av Sime Darby LPGA Malaysia där hon gör två raka bogeys och tappar från -5 till -3.

Men sedan visade Madelene att hon är världsspelare, hon rullar i fem par och två birdies innan det vänder hemåt igen. På de inledande fem hålen av dem sista 9:e hålen gör hon imponerande 4 birdies och ett par vilket för henne upp i delad ledning i tävlingen tillsammans med kinesiskan Shanshan Feng på -9.

På det 15:e hålet gör Madelene par, men då gör Feng en birdie och hon är nu delad tvåa i tävlingen med amerikanskan Cristie Kerr. På det 16:e gör båda spelarna varsitt par och på det 17:e varsin bra birdie, vilket gör att Madelene är ensam tvåa med ett hål kvar att spela av andra rundan. Det avslutande 18:e hålet blir spännande, men båda spelarna gör par vilket betyder att Madelene är ensam 2:a efter andra dagens spel på -10 (132 slag).

Anna Nordqvist är på en delad 62:a plats med +4 (146 slag) efter andra rundan.

 

Se resultatlistan här >>>

 

Lämna ett svar